Bonprix Denim

 bonprix denim

Keď sa povie denim, tak prvý kúsok oblečenia ktorý každému zvyčajne napadne sú denimové nohavice, alebo denimová bunda. No z denimu sa vyrábajú všetky druhy oblečenia a preto som sa rozhodla Vám dať pár tipov na netradičnejšie denimové kúsky.


Prvý kúsok je ozaj atypický. Je to džínsová nohavicová sukňa v zavinovacom štýle, alebo ináč povedané kraťasy tváriacie sa ako sukňa. Je to ozaj krásny kúsok vhodný na leto. Skvelý pokiaľ máte chuť na minisukňu, ale bojíte sa aby nebolo nič vidno, tak práve tento kúsok je ten pravý. Sukňa sa zapína na ľavom boku na gombík a na zips. Vpredu sa zavinovacia sukňa zapína na cvok. Vzala som si veľkosť 34, ktorú zvyčajne nosím a sedia mi ako uliate. Odporúčam si pozrieť veľkostnú tabuľku, aby ste si vzali správnu veľkosť, pretože džínsovina nie je veľmi elastická.

bonprix šortky denim
bonprix denim šaty

Druhým kúsokm sú džínsové šaty so zipsom so skvelým strihom, ktorý lichotí postave. Zapínajú sa spredu na zips a v oblasti hrudníka sú dve menšie vrecká a na bokoch sú putká na opasok. Šaty majú vrecká taktiež po stranách a vzadu. Majú krátke rukávy a v oblasti krku golier. Je to klasická džínsovina, nie príliš hrubá, ale nie je ani najtenšia, takže do tropických horúčav by som ich nezvolila. Pri mojej výške 158 cm mi sukňa siaha tesne nad kolená. Vzala som si veľkosť 34 a veľmi dobre mi sedí. Džínsovina taktiež nie je veľmi elastická, takže odporúčam si brať veľkosť akú nosíte.

Tretí kúsok, ktorý by Vás mohol zaujať je džínsový overal s ozdobnými gombičkami. Je to tmavá no dosť hrubá a pevná riflovina, takže je vhodnejší na nie príliš horúce dni. Overal má krátke nohavice a rukávy siahajúce až po lakte. Zapína sa na zips a ďalej na gombíky až nahor. V oblasti pása je aj opasok z rovnakého materiálu. Veľkosť som zvolila opäť 34 najmenšiu dostupnú veľkosť, no tento kúsok mi je trochu väčší a zvolila by som radšej menšiu veľkosť ak by bola dostupná. Preto si určite poriadne pozrite rozmery pred samotnou kúpou.
bonprix denim overal
bonprix denim šľapky
Posledným kúskom sú džínsové šľapky v krásnej svetlomodrej farbe. Šľapky majú vyvýšnenú platformu a úplne sa hodia na letnú dovolenku. Majú ich aj v iných farbách, ale chcem upozorniť, že sú vhodné pre úzku nohu, takže ak ju nemáte tak ich zrejme neobujete. Moje sú vo veľkosti 36 a sedia mi.

Všetky tieto denimové kúsky nájdete na bonprix, no okrem týchto štyroch je ich tam omonoho viac. Stačí len zvoliť kategóru denim a vyhľadáte tým všetky denimové kúsky. Určite mi napíšte aký je Váš najobľúbenejší denimový kúsok.

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk


No comments