Bonprix Haul

 

BONPRIX Haul

Prichádzam s novým nákupom z bonprix. Blíži sa leto a tak som si samozrejme zaobstarala pár nových kúskov.  Zamerala som sa hlavne na šaty, ale zaujal ma aj jeden krásny overal na ktorý sa určite pozrite. Je dostupný v dvoch farbách: zelenej a červenej a taktiež vo veľkositach petite, pre menšie postavy a regular pre vyššie baby. Ja mám výšku 158 cm a preto som si zvolila verziu petite. Moja veľkosť je 34 a sedí úžasne. Overal nie je vôbec leastický a preto má zapínanie vzadu na zips. Stihovo je mierne oversized, čo je skvelé na leto, má krásnu folklórnu potlač a v páse sa sťahuje opaskom. A poteším aj milovníkov prírodných materiálov, pretože okrem viskózy obsahuje bavlnu a ľan, ktoré sú ako stvorené pre horúce letné dni. Toto je ozaj výnimočný kúsok, ktorý pokiaľ milujete overaly, musíte mať.

overal bonprix
šaty s čipkou bonprix

Druhým kúskom sú šaty s čipkou v čiernej farbe. Sú to pomerne jednoduché šaty na ktorých ma zaujala čipka v hornej časti. Sú rovnejšieho strihu, ktorý sa od pása len mierne rozširuje. Môžete ich teda nosiť voľne, alebo spoločne s opaskom. Sukňa končí tesne nad kolenami. Šaty nie sú veľmi elastiské a vzadu na krku sa zapíjanú na jeden gombík a zips. Moje sú vo veľkosti 32/34 a sedia mi skvele, takže určite si vyberte veľkosť akú nosíte. Materiálovo sa jedná o polyester a elastan, takže umelé materiály.

A nakoniec tu mám pletené šaty so stojačikom. Na leto sa síce veľmi nehodia, ale ešte je stále jar, ktorá je počasím zradná. Zaujala ma hlavne ich krásna hnedá farba s čiernym vzorom. Šaty sú elastické a preto nemajú žiaden zip a ani gombíky. Majú dlhý rukáv a sukňa končí mierne nad kolenami. Materiálovo sa jedná o 100% polyakryl. Veľkosť 32/34 sedí presne takže odporúčam si vybrať veľkoť akú bežne nosíte.

pletené šaty so stojačikom bonprix
Ktorý z kúskov Vás zaujal naviac?

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk


1 comment

  1. Pěkné šaty, já si nedávno koupila tam kratásky a trička :)

    ReplyDelete